Както е известно преди броени дни (на 20 октомври), Гала стана баба. Единствената й дъщеря Мари Будева е избрала да роди в столичната болница „Шейново“. Бебето, което тежи 2 900 кг. дошло на бял свят чрез секцио и не е кръстено на никого. Мари открай време харесвала името Лора и затова го избрала за дъщеря си.

„Много съм щастлива и развълнувана!”, сподели просълзената водеща в предаването си „На кафе“.

 

Понеже бебето се появило с планирана операция, датата за секциото е била избрана предварително. В 8 часа сутринта Гала закарала щерка си в родилното и затръпнала в очакване. С мъжа й Стефан Николов решили да отидат в храма „Свети Александър Невски” и да се помолят всичко да премине благополучно. „Имаше много хубава служба, запалихме свещички. Такива емоции напираха в мен, че чак се разплаках. В 10,45 излязохме от храма и си включих телефона. Получих съобщение, че в 10.39 се е родила внучка ми“, разказва Гала.

После със Стефан се отправили към дома на другата баба – Деляна Маринова – Джуджи, която живее в близост до болницата „Шейново". Там дружно полели щастливото събитие с бутилка квалитетно шампанско.

 

Таткото Константин е бил неотлъчно до Мари по време на раждането и е прерязал пъпната връв на бебето. Гала казва, че малката Лора много прилича на баща си, но открива сходни черти и с майката.

 

„Срам ме е, но не съм изпратила Мари за ръка на нито един първи учебен ден. Надявам се, че ще бъда до нея в още по-важни моменти от живота на една жена“, коментира Гала, която иска да компенсира за  пропуснатите мигове с дъщеря си в миналото. Тя неведнъж е разказвала, че е работохоличка и навремето често се случвало да пренебрегва щерка си заради ангажиментите си в телевизията. С напредването на годините обаче осъзнала, че най- важно е семейството.

 

Мари от години е обвързана с Тини, както го наричат най-близките. С младежа са заедно още от ученици и са сгодени, но още не са женени официално. Вероятно ще вдигнат сватба, но след като детето им поотрасне. Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, така че двойката е напълно осигурена финансово и може спокойно да посрещне новия член на семейството. Те живеят в просторна къща в столичния квартал „Бояна" от миналата пролет.

 

Щерката на Гала вече е на 27 години. С гаджето й са горе-долу на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те плановете за бебе започнали да идват на дневен ред и ето, че то вече е факт.

 

Гала е споделял в предаването „На кафе“, че Мари знаела с точност кога е заченато. Случило се е навръх рождения ден на водещата – 13 февруари. „Мамо, направихме ти най-хубавия подарък!“, зарадвала я Будева.

 

Интересна подробност е, че бащата на Мари – първият съпруг на Гала също се казва Константин. Най-важните мъже в живота на младата жена носят това име. След развода с водещата бизнесменът страни от светлините на прожекторите, но според запознати е много щастлив и горд, че вече е дядо.

 

След разлъката с плевенчанката Косьо преживя фалит, но успя да си стъпи на краката. Преди 2 години той се ожени за една от най*известните банкерки в България – шефката на ДСК Диана Митева. Те имат романтични отношения отдавна, но не бързаха да ги официализират. Това най-сетне се случи преди 2 лета и засега този брак изглежда успешен.

 

След като окончателно приключи отношенията си с Будев, Гала подхвана връзка със Стефан Николов. В продължение на 14 години съвместен живот те са преминали през много хубави и лоши моменти. Макар че нямат брак, казват, че се чувстват като истинско семейство. От време на време се появяват слухове, че Стефан кръшка на жена си. Разбира се, той отрича и по интервюта не спира да хвали благоверната си. Казва, че е много щастлив от новата си роля на дядо, макар че бебето Лора не е негово биологично внуче.

Източник: Уикенд