Оказа се, че тя е отгледала цяла зеленчукова градина, която вече дава плодове. Засадила е няколко стръка домати и нямала големи очаквания, че от нея ще излезе толкова добър градинар. Това се похвали лично тя в социалните мрежи и предизвика стотици гледания.

Като начинаещ се е забавила със засаждането на зеленчуците, понеже чак сега откъсва първия червен домат. Легендарната водеща е видимо щастлива от новото си хоби, дори дари с целувка първото си творение.

"Първата реколта на нещо, което съм отгледала, ако не броим Мари"- шегува се Гала. Тя има план да разшири градината си през следващите години.

Гала с ново хоби след Малдивите (СНИМКА)

Явно много се е запалила, понеже преди дни се завърна от Малдивите и преди да разопакова куфарите влезе в ранчото.  Не след дълго започва и новият сезон на „На кафе”. Надяваме се Гала да е успяла да разпусне, след солидните гафове, които направи в последните си предавания. Повтори два пъти интервюто с чалгаджийката Диона, която няма нито един хит и си спечели хейта на зрителите.

Предаването се завръща с пълна сила в ново модерно студио. Нова телевизия има вече нова луксозна сграда, където ще се вихри блондинката.

Източник: blitz.bg