Гала се радва на нов дом. Тя ще живее вече на брега на Искър, където плати да й построят къща. Там смята да остарее със Стефан Николов.

Сделката, която тв водещата е направила, на пръв поглед е добра. Тя е платила само половината от стойността на имота, а другата половина са поели две фирми, които тя рекламира по Нова телевизия, Фейсбук и Инстаграм.

Самата къща обаче издава липса на всякакъв вкус у Гала. Тя я е направила точно както я е искала, но в социалните мрежи се коментира, че няма никакъв уют в този дом.

Къщата е на един етаж, като таваните на стаите са на много високо, както беше модата на соц. къщите отпреди 50 години. Друго, което наподобява времето на соца, е дървеният под и като цяло доста сериозното участие на дървен материал в основите на къщата.

Гала не е помислила от практична гледна точка, защото е сложила огромни прозорци – стени, които ще затруднят и забавят стоплянето на цялата къща. За отоплението тя ще разчита предимно на камина.

Очевидно, колкото и да бяга от това, Гала си е момиче от соца. Тя е била на 22 г., когато пада този строй, което значи, че е израснала с ценностите и вкусовете от времето на Тодор Живков.

Източник: Уикенд