Гала беше очаквала всичко, но не и това от любимия си Стефан!

Гала не е на себе си. Водещата на "На кафе" потъна в скръб от внезапното решение на своята половинка Стефан, който и съобщи фактите преди броени дни. И макар да се опита да й обясни всичко по най-нормалния и естествен начин, сривът беше пълен. Това разкриха близки до русокоската.

Поводът за сълзите на Гала не е раздяла с любимия. Всъщност раздяла е, но не заради изневяра или липса на любов, а заради предстоящото отпътуване на Стефан за чужбина. Благоверният на водещата изостава с бизнеса си и затова веднага грабнал предоставената му възможност за съдружие с негов партньор в Испания.

[caption id="attachment_340975" align="alignright" width="300"]Гала Гала не иска да приеме, че със Стефан ще бъдат разделени минимум половин година[/caption]

За целта обаче Стефан ще трябва да напусне родината и да се установи в Испания поне за половин година, докато навлезе в нещата и успее да се реализира в новото начинание, напътстван от приятеля си и нов съдружник.

"Гала едва не умря, когато Стефан й съобщи новината. Не е на себе си, горката, но кой не би я разбрал?! Вярно е, че много хора емигрират в наши дни, но пък шест месеца са страшно дълго време, през което ще бъдат разделени и тя ще е сама. Не, че няма вяра на Стефан, но все пак е жена и ревността никак не й е чужда", разкриват близки дружки на водещата Гала.

Както Стефан, така и дъщеря й Мари Будева правили всичко възможно, за да успокоят Гала и да я накарат да разбере, че заминаването на половинката й ще е за доброто на цялото семейство. А и той нямал намерение да се установява в Испания за постоянно.

Гала обаче не искала и да чуе - първо избухнала в неудържим плач, после преминала в гняв, а накрая млъкнала и часове наред не обелила нито дума на завалията Стефан. Състояние, което той въпреки всичко разбирал и не се разсърдил на възлюбената си половинка.

Дружките на Гала са категорични, че обичта им със Стефан е истинска и заминаването му дори ще помогне на връзката им, защото ще докаже, че е истинска. А, когато той се върне от Испания, спокойно ще могат да се оженят, коментират колежки на Гала.