Гала е на екран от 23 години и през цялото това време заплатата й беше толкова тлъста, че може да си позволи да се пенсионира преждевременно. 56-годишната водеща на „На кафе“ обаче не може да си позволи този лукс на този етап, защото на неин гръб живеят няколко човека.

Основният се казва Мари Будева и това е единственото дете на Гала. Мари обаче вече е на 26 г., живее отделно от майка си, но продължава да зависи от нея финансово.

Досега не беше голям проблем, тъй като Гала печели много добре в Нова телевизия, но Мари мина границата, като забременя. По последни информации девойката, която иначе е много нежна и красива, чака бебе. Тъй като с гаджето й Константин нямат пари да гледат детето, се очаква бабите и особено тази по майчина линия да помага.

Гала обаче била категорична, че нито ще издържа бебето, нито ще го гледа. „Аз моето дете съм си го отгледала и възпитала, сега ми е време вече да си живея живота“, разправяла водещата пред близки.

На всичкото отгоре на врата й е увиснал и мъжът й Стефан, с когото нямат брак, но делят една постеля от 17 години насам. Търговията му с мед отдавна не вървяла особено и разчитал на жена си да им осигурява скъпарски стандарт на живот.

Това е рискът да имаш по-млад любовник. 46-годишният пчелар е с цяло десетилетие по-млад от някогашното момиче на късмета в „Супершоу „Невада“ и това вече се отразява на връзката им.

Източник: Crimesbg.com