Гала най-сетне разкри истината за личния си живот и мъжете в него!

Обичаната водеща на предаването "На кафе" - русокосата Гала изплака личната си мъка и най-сетне разкри истината за живота си извън обективите и за мъжете в него. А те не са много, както тя самата поясни. Едва сега, след толкова години, Гала си позволи да проговори за първия си брак и бащата на щерка си, с когото се разведе.

Гала заяви открито голямата си болка в отношенията и съжителството със съпруга й като това, което най-силно я е тормозило, било фактът, че мъжът й лежал изцяло на неин гръб. Оказва се, че Гала години наред е превивала гръб от работа и паралелно за това се е грижила за дъщеря си Мари, докато господинът до нея, наречен "съпруг", си е гледал кефа.

[caption id="attachment_313263" align="alignright" width="300"]Гала издържала бившия си съпруг, което много й тежало Гала издържала бившия си съпруг, което много й тежало[/caption]

"Да, това е причината за развода ми. Не можех повече да живея с човек, който не прави нищо и дори не се опитва да ми помага в ежедневието и грижите за семейството. Осъзнах, че характерите ни са коренно различни, както и представите ни за живота, дома и бъдещето като цяло. А разводът бе единственото възможно решение", разказва Гала и е категорична, че никога не е съжалявала за този си избор, защото страданието й по време на брака, било голямо.

Днес обаче тя побърза да се похвали, че се чувства щастлива и обичана с мъжа до нея - Стефан. Макар и с няколко години по-млад, той отлично я разбирал и знаел какво й е необходимо във всеки един момент.

"Да, Стефан е по-малък от мен, но това не ме притеснява. Срещнахме се съвсем случайно, след едно съобщение по телефона и до днес вярвам, че това е било съдба. Не знам дали ще ви прозвучи сериозно, или не, но истината е, че Стефан е първият по-млад от мен мъж в живота ми. Никога не съм харесвала млади мъже, а да се заглеждам по момчета е било пълен абсурд. Но със Стефан разликата в годините не личи, той е сякаш моята половинка", споделя Гала толкова искрена, колкото досега не е била.