Гала е в паника и не може да се успокои

Клюката, че топ готвачката Силвена Роу й клати стола не й дава мира. Клюката тресе и целия й екип, които са настръхнали заради набезите на амбициозната готвачка.

Силвена се появи на премиерата на „С река на сърцето“ и всички подскочиха от ужас. Стана ясно, че тя си търси нов ефир, след като предаването й в Би Ти Ви изкара само един сезон. А от Мастършеф подменят изцяло екипа.

А с поредната процедура готвачката заби водещата на „На кафе“ Гала, която също се подлага на всевъзможни процедури, за да изглежда млада, а  и за да не изтърве мъжа си Стефан.

При въпросната манипулация се изсмуква излишната течност по тялото и се забързва работата на лимфната система. По думите на готвачката, която пусна видео в социалките, човек се чувства и изглежда като на 30, любимата й възраст.

Тези, преминали през въпросната доза за младост твърдят след това, че се чувстват леки като перце. Но ководещият на Гала Георги Блажев явно не е опитвал процедурата. За да угоди на шефката си той се подигра на Силвена Роу, че се е проснала във видеото, уморена от лека домакинска работа.Вероятно визирайки, че в момента Роу е без работа и си търси такава.

Само че смехът му е през сълзи, коментират мнозина. Според форумци, ако Силвена Роу смени Гала или само него, той изхвърча и остава без сладка работа.