Гала  от „На кафе” и любимия  й Стефан Николов водят живот на истински богаташи. Двойката са инвестирали още пари и са разширили луксозния си имот. Който е разположен на язовир „Искър”. Двамата се похвалиха с новата си вила още преди година. Но сега се разбра, че започват да се превръщат и в земевладелци.

Гала и Стефан инвестираха още пари в луксозната си вила на язовир „Искър” (Увеличиха земята с още декар, имат излаз на 2 улици – Снимки)

Момичето на късмета както се прочу Гала в началото на тв кариерата си е добавила към имението още един съседен имот. Закупила мястото, което се намира под къщата й.  Така вече водещата се сдобила с излаз на две улици. Ако коларския път може да се нарече улица.

За момента никой от комшиите й не знае за какво ще ползват този допълнителен декар земя. Който попада в вододайната зона на язовир Искър, от който столицата се снабдява с вода. Самата тв звезда не е споделяла какво ще прави с огромната земя, но хора от най-близкия й кръг твърдят, че ще го превърне в градина за цветя.

Гала и Стефан инвестираха още пари в луксозната си вила на язовир „Искър” (Увеличиха земята с още декар, имат излаз на 2 улици – Снимки) - Снимка 2

Още когато Гала се похвали с новата си вила показа, че я е обзавела само с бутикови мебели.

Гала и Стефан инвестираха още пари в луксозната си вила на язовир „Искър” (Увеличиха земята с още декар, имат излаз на 2 улици – Снимки) - Снимка 3

Сред които най си харесва спалнята, в която е поставила умно легло. Което е снабдено с много функции – като режим за четене, режим против хъркане и какви ли не още удобства.  А цялостното обзавеждане е по проект на Кремена Халваджиян, една от най-близките й приятелки.

Гала и Стефан инвестираха още пари в луксозната си вила на язовир „Искър” (Увеличиха земята с още декар, имат излаз на 2 улици – Снимки) - Снимка 4

Източник: Бг днес