Евгени Минчев хвърли в ступор последователите си

Евгени Минчев обърна на сто и осемдесет градуса едно от твърденията. Според слухът паркетния лъв и водещата на „На кафе“ били смразени от години. Заради това лордът често подлагал на подигравки стайлинга на блондинката. Само че пиарът на звездите сам опроверга горещата клюка.

Той побърза да се щракне с Гала и да разбие на пух и прах слухът, че двамата с Гала са в ледени отношения. Двамата се снимаха пред сладкарница в столицата, вероятно където преди това са си угодили на душичките с нещо сладичко.

Не е тайна, че Евгени Минчев има доста пиперлив език и не малко известни личности са пострадали от него. Досега рядко се срещаше в нета обща снимка на него и плевенчанката.

Фенове се питат дали общ проект не са събрали двамата и общото фото е само поза, за да не дават „храна на злобарите“.

Каквато и да е причината, двамата наистина са се щракнали и изглеждат доста доволни. По табиета си са се барнали с изключително шарени дрешки, типични за топлия месец.

„Каквото и да говорят, отношенията ни с Гала са перфектни. Такива са били преди, за в бъдеще също ще са такива. След хубавите мигове, прекарани с нея, сега и двамата тръгваме по бизнес дела“, лаконично написа под снимката светския лъв.

Източник: Лупа.бг