Ирина Тенчева не спира да взривява мрежата

Половинката на продуцента Иван Христов философства ли, философства, без някой да я слуша. И тези, които я чуват какво говори са вбесени от „дълбокомислените“ й констатации.

Когато участваше в „Черешката на тортата“ тя не впечатли с кулинарните си умения, макар че уж въртеше ресторант. А дрънкането й омръзна не само на участниците, ами и на зрителите на готварското шоу.

Сега пак половинката на опосума се показа като твърде морална и скромна. Защото бившата телевизионерка се изцепи, че видиш ли, дори една чаша вино на ден било…алкохолизъм.

„Ама наистина ли е „толкова умна“, че не чете какво се пише и какво говорят специалистите. Чаша вино да ден е полезна, разбира се ако нямаш някои определени заболявания. Дори баба Ванга е казвала, че малка чашка с домашна ракийка пази от вируси, настинки и зарази. Тя тръгнала да се прави по-морална и от папата“, попиляха я в нета.

След като се изказа многозначително и поучително в мрежата, Ирина Тенчева побърза да замине за просторната вила в Гърция, която имат с мъжа й. Блондинката цяло лято прекарва там, като се кефи на морето, слънцето и времето.

И, разбира се, побърза да се изфука със снимки от гръцкия бряг.

„Да почива, да се радва на лукса и да не раздава празни съвети по мрежата“, коментират я в социалките.