Въпреки, че хонорара й е космически и не пее на живо, певицата шляпа  по сцената боса и с вехта рокля

Анелия имаше изява на живо в луксозен клуб във Велинград. Естествено, очакванията на публиката бяха огромни и те бяха платили висока цена, за да видят певицата на живо. Тя обаче не им поднесе това, на което се надяваха. Фолкаджийката им демонстрира поведение като на кръчмарска певачка и то долнопробна.

Тя лъсна  на сцената в тоалет, а който отдавна обикаля по нощните заведения из цялата страна. Но в разгара на всеобщото забавление в залата тя захвърли високите токчета и остана боса. А гостите на луксозният клуб останаха изумени.

Гаф: Анелия се пусна боса на участие (Фолк звездата пя в нощен клуб като кръчмарска певачка – Снимки)

Явно влюбената 40-годишна фолк звезда бе изтормозена от високите си обувки и предложи на публиката пеене на боси крака. Публиката в СПА центъра  е претенциозна и се случва някои от гастролиращите изпълнители да се оплакват, че трудно им се случва да я вдигнат на крака  да стане голям купон.

Гаф: Анелия се пусна боса на участие (Фолк звездата пя в нощен клуб като кръчмарска певачка – Снимки) - Снимка 2

Може би и Анелия да е усетила това и затова е зарязала женската си суетност и е решила, че танците ще й се получат ако няма обувки.

Само, че нейната импровизация не й се получи и някои коментират, че им е омръзнало да я виждат всеки път с една и съща рокля и че е доста неуважително да  пее боса пред публика.