Екзотичната Кристина Нгуен разкри как е свалила Павел Николов!Гаджето на рапъра Павел

за първи път проговори за любовта им. И дори издаде как е свалила водещия на „Гласът на България”. Кристина Нгуен от Червен бряг, която се сбогува с мечтата си за титлата MasterChef на България, сподели и емоциите от шоуто пред bTV. [caption id="attachment_422369" align="alignright" width="300"]Кристина Нгуен Кристина Нгуен загуби в Мастършеф, но пък отдавна спечели Павел[/caption] Екзотичната красавица, която искаше да докаже, че моделите могат да готвят и са истински ценители на добрия вкус, отпадна с "комунистическа порция" скумрия с доматен сос. Тя призна пред екипа, че се е поддала на стреса и е блокирала. Но ще запази спомените за хората, с които сякаш е била приятел от години, срещата с професионалисти от ранга на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, както и гордостта от постижението на престилката. Кристина сподели пред екипа на "Преди обед", че баща й е основен двигател на любовта към храната. Той е професионален готвач, обича да посреща гости и да ги гощава с всевъзможни изкушения - както на работа, така и вкъщи. Красавицата разказа, че дори след 17-часов трудов ден, той запретва ръкави и с радост готви за близки и приятели. Нейната MasterChef мечта е била да спечели голямата награда, за да може той да открие собствен ресторант.

Самата тя се занимава с ретуш на фотографии, наследила е домошарството от баща си и е спечелила сърцето на приятеля си - рапърът Павел с мусака. А вкусът на нейното детство е бил класическият варен ориз, който е похапвала в комбинация с месо и различни салати.

Признава, че е израснала под строгия контрол на родителя си, който зорко е съблюдавал вечерния час. Затова и първото й посещение на дискотека е било чак на 18-годишна възраст. Смята, че споделянето на трапезата сплотява семейството и мечтае да бъде майка, която събира многолюдна рода на масата. Кристина сподели, че кариерата й на модел е тръгнала от Велико Търново, където случайно участва в рекламна фотосесия. След това се мести в столицата, за да споделя времето си с хитовия певец и водещ на "Гласът на България" - Павел.

Не смята гените от изтока за предимство, защото е израснала в малък град, където за всеки различен е било трудно. Източната й красота започва да е полезна на по-късен етап, когато започва да снима като модел.

Горда е, че музикантът сам е поискал да си купят печка, пише hotnews.bg. Искрено се възхищава на неговата интелигентност и отдаденост към създаването на изкуство. Двамата разпускат с видео игри, шах и вкусна храна.