Гаджето на Криско - Цветелина Петрова показа не само красота и чар, но и акъл в мрежата!Хубавата Цвети

- гаджето на Криско смая мрежата с уникална среща с легендите на Реал Мадрид. Цветелина Петрова, която работи като стюардеса, случайно е налетяла и разбира се, се е щракнала с Луиш Фиго, Предраг Миятович и Мичел Салгадо. [caption id="attachment_409326" align="alignright" width="300"]Криско Гаджето на Криско доказа, че е не само хубава, но и умна[/caption] Потребителите в мрежата моментално й завидяха благородно, а после я поздравиха и за друго. А именно за ума, който показа. За разлика от повечето силиконови и празноглави кифли, гаджето на Криско шашна мрежата с разсъжденията си. Ето и поста й: "1. Не съди хората. Не говори лошо за човек в негово отсъствие. Той също е частичка от божественото съвършенство, каквато си и ти. 2. Усмихвай се. Постоянно. Това лекува душата. 3. Не поемай отговорност за развитието на други хора, за техния мироглед и щастие – всеки сам кове своя живот. Всеки има своята карма и лично духовно развитие. 4. Не съди себе си и действията си от миналото – без това минало нямаше да го има настоящето. Спри да се връщаш към минали грешки – това е безсмислено разхищение на енергия. Просто не ги повтаряй. 5. Не се вкопчвай в нищо – нито в хора, нито във вещи. Ако нещо си е отишло, значи това е било необходимо на вселената, но най-вече – на теб. 6. Прощавай с лекота. Обидата е вътрешен конфликт, който ражда болести на душата и тялото. 7. Намали мисловните брътвежи – това отнема голямо количество енергия.

8. Учи се да говориш по-малко. Непрекъснатото бърборене разпилява енергията, особено когато е подхранено и с емоции. Изпробвай следната техника: когато в живота ти се случи нещо важно, не разказвай на никого, дори и да изпитваш крещяща нужда от това. Така ще съхраниш в себе си силата и енергията на случилото се.

9. Започни да правиш това, което ти се струва невъзможно и от което се страхуваш. 10. Не предавай дълбоката си същност. Не се заблуждавай, че можеш да бъдеш щастлив от това, че ще отговориш на нечии очаквания и надежди. Не дължиш нищо на никого. 11. Изключи от обкръжението си хора, които те дърпат назад, които крадат от жизнените ти сили. Избягвай онези, които съдят, които се оплакват и злословят. Не се връщай към хора, с които вече нямаш нищо общо, дори и преди да не е било така. Някои хора си отиват заедно с миналото. Движи се напред! И не забравяй, че един ден тялото ти ще умре. И времето, с което разполагаш, е ограничено. Затова всеки ден се грижи за своята душа", пише хубавата Цвети Петрова.