Гаджето на Глория се видя в чудо

Нацепеният Добри прави и невъзможното, за да си върне певицата. Добромир Добрев е с около двадесетина години по-малък от топ певицата на „Пайнер“.

Гонещата 50-така Глория и Добри афишираха връзката си, след като бяха издадени от нейни колежки. Здравенякът поднесе огромен букет на гаджето си, като така доказа връзката им.

„Нека завиждат!Правят го, защото не могат да бъдат с такова младо и красиво момче!А при мен се получи, не знам и аз как стана това. Но съм много щастлива“, не спираше да каканиже Глория за любовта си с младока.

Винаги потайна, сега обаче младата баба не успя да се сдържи и не спираше да пуска снимки от общите им ваканции.

А сега Добри не спира да ги вади като коз и да противодейства на клюките, че двамата са се разделили окончателно.Той, с упоритостта на муле, качва на профила си снимки от почивката им в Доминикана, както и от посрещането на новата 2023 година в Лондон.

„Добри се чуди какво да направи, за да парира слуховете, че се е разделил с Глория. И най-вече, че тя го изгонила заради изневяра“, коментират форумци.

А според слуховете Гло наистина натирила любовника си. Тя го хванала да си чати с млада и засукана хубавица и да обяснява, че е с Глория „само заради парите“. Заради което поп фолк звездата се вбесила и го изритала от дома си. Дали това е истината или е поредния злобен опит да разделят „влюбените гълъбчета“, само бъдещето ще покаже.