Глория дълго време не афишираше любовните си връзки и реши да го направи с най-неподходящия мъж. Това е младокът Добромир, който топли леглото на Гло от няколко месеца и с когото тя посрещна Нова година в Лондон.

Наш читател обаче разкри любопитна информация относно Добчо. Оказва се, че той е доста посредствено момче, което в миналото е било отново обвързано с фолк певица, но професионално.

Добромир всъщност е бил шофьор на Алисия преди време. Феновете на Глория са потресени как може 49-годишна жена, която е не само майка, но и баба, да се хване с мъж като този. Според тях той не е на нивото й.

Разбира се, нивото на Глория само изглежда високо, що се касае до пари. Всъщност обаче тя доста време беше любовница на най-голямата мутра у нас Георги Илиев, дори се разведе заради него, а това не говори за някакво високо ниво, не и от морална гледна точка.

Добромир бил готов на всичко, за да задържи по-възрастното си гадже. Той правел каквото му каже Глория без никакви възражения. Младокът буквално й слугувал, защото тя го издържала и се притеснявал да не би да спре да му дава пари.

Изпълнителката на „Феникс” била много влюбена в младия си любовник, макар за всички около нея да било ясно, че той я използва. Певицата обаче вече дори обмисляла да покани младока да живее с нея.

Източник: Crimesbg.com

Гаджето на Глория е шофьорът на Алисия! Добчо готов на всякакви унижения, за да не изпусне „баба” Гло