Търговецът на парфюми трябваше да гостува заедно с любимата си в „Преди обед“, но за изненада на зрителите тя се появи сама. Айлин призна, че се познава с него още от преди влизането си в шоуто и двамата се познават от общи приятели. Фарид не я е гледал в „Ергенът“, понеже не говори български.

В студиото се появи и Ерген №2 Евгени, a Айлин го сюрпризира с новината, че ще излизат заедно четиримата с Валерия. Пианистът представи новата си песен "Хубава си моя горо".

Айлин си призна, че покрай връзката си се е превърнала в домошарка. Фарид готвел прекрасно, за това прекарвали вечерите си вкъщи. Бащата на красавицата одобрил веднага кандидат-зетя, за разлика от другите мъже, с които Бобева излизала досега. Тя също познава семейството му, което живее в Германия.

Бобева беше една от най-красивите участнички в „Ергенът“. Макар да не успя да се пребори за сърцето на Евгени Генчев, синеоката красавица спечели доста слава, съответно и множество работни ангажименти - реклами, фотосесии, участие в музикални клипове. Ето, че Айлин вече може да се похвали и с късмет на любовния фронт.

Източник:  hotnews.bg