Голямата любов на Филип Буков вече е в историята

Актьорът се кълнеше, че това е „жената на живота му“, разказваше как трудно я свалил и че тя била недоверчива от начало към неговите намерения. А те пък, видиш ли, неговите били кристално чисти.

Е, вероятно по-младата с около пет години журналистка Ива наистина е познала.

Момата дълго време не искаше да се излага под прожекторите, но накрая се появи. И, по всичко изглежда, за много кратко.

Защото любовта им вече е в миналото.

Според официалната версия раздялата се провокирала заради участието на Филип Буков в „Сървайвър“. Връзката им се развила по-бързо от очакваното, а участието на звездата от „Откраднат живот“ дошло в неподходящ момент. Актьорът смятал, че трябва да влезе в шоуто за оцеляване, а Ива, че това ще им докара куп проблеми. И наистина, след това той бил залят с куп предложения за нови проекти, за професионални участия, както и с много фен срещи. Цялата тази шумотевица ги разделила, а приятелката му се дистанцирала още повече.

Тя не била „ок“ с това момичетата да се облизват около нейното гадже и отказала да го пази като орлица. Към него проявила нездрав апетит и п@рно звездата Стефани Разсолков, с която били заедно в джунглата на Доминикана.

Нищо чудно двамата да са си „омешали капите“, защото след раздялата с Ива той отпрашил на морето, а там вече го чакала секс тигрицата.