Любовта може да те споходи навсякъде, но най-често идва на работното място!

Любовта може да те споходи навсякъде - на улицата, в автобуса, в дискотеката, на плажа и къде ли още не. Най-често обаче се случва на работното място, където прекарваме по-голямата част от времето си. Работиш ли в телевизия пък, трябва да си готов да живееш, че и да се гаджосаш там.

Точно това направи и водещият на "Господари на ефира" Румен Угрински, който най-накрая успя да спечели сърцето на любимата си - адреналинката Пепи. Червенокосата фурия била завладяла ума на Румен Угрински още преди месеци, но го било срам да признае любовта си. Защото Пепи изобщо не отговаряла на чувствата му.

[caption id="attachment_312888" align="alignright" width="300"]Любов или интерес е връзката между Пепи и Румен Угрински?! Любов или интерес е връзката между Пепи и Румен Угрински?![/caption]

Истината била, че Пепи не приемала сериозно актьора Румен Угрински и го смятала за повърхностен, разпилян, че дори и смешен. В началото той се и държал така, защото изпаднал в депресия след раздялата с Биляна Казакова, от която има дете. Бившата му половинка го натирила, тъй като доста често прекалявал с чашката и дори редовно го гонела от дома им и го пращала да спи в театъра.

След раздялата им обаче Румен Угрински се стегнал и твърдо решил да се вземе в ръце, за да не пропилее и новия си шанс да бъде щастлив в любовта. Той ухажвал адреналинката Пепи като истински кавалер, а я спечелил със завидното си чувство за хумор.

Двамата изглеждали добре заедно, макар че доста служители на Нова телевизия не крият убежденията си, че Пепи се е хванала с Румен Угрински не от любов, а от чист интерес.

"Знаем, че ролята на адреналинките е до време, а това на Пепи наближава. Чрез Румен Угрински тя си запазва мястото в телевизионния ефир, защото е наясно, че той има огромни възможности и може да я уреди на нова, че дори и по-добра позиция в някоя телевизия. Преди му се смееше, сега пък била влюбена. Не вярваме да е любов, повече мирише на интерес", шушукат из коридорите на Нова телевизия.