Полина Спасова - още помним името й, но вероятно няма да е задълго... не спира да повтаря, че си има ново гадже. Бившата съпруга на Благой Георгиев, която успя да го върже в брак, но за няма и година, не спира да драпа за слава и внимание. Хареса й да бъде "извЙестна" явно и парите на родителите й не я задоволяват.

След славата с Джизъса, Полито не спира да пуска снимки и клипчета в нета, а от известно време насам повтаря, че е намерила мъжа на мечтите си. Той, видиш ли, бил красив и млад, а тя никога повече нямало да повтори грешката си да се хване с толкова по-възрастен мъж, какъвто бе футболистът.

Гадже ли?! Бившата на Джизъса лъже здраво: Разчекна се, та барем си намери мъж! (СНИМКИ на Полина)

Всичко хубаво, но... В случая това "но" е, че и досега никой не е виждал Полина с въпросния "принц". Тя не е качвала и една снимка с него, както правят всички нормални двойки. А доколкото я познаваме вече, далеч не е толкова скромна и деликатна, че да не иска да се излага на показ.

Особено след последните й кадри, мрежата завря. На тях Полинка буквално се е разчекнала и изглежда повече от вулгарно. "Тази толкова се отчая, че няма мъж след Благо, че започна да се пуска като евтина ул*чница, белким някой я забележи, но уви - такива като нея с лопата да ги ринеш", коментират потребители в нета.

Все пак ще е добре ако наистина има приятел, Спасова най-сетне да го покаже, че да му се порадваме всички.