Кой не помни Габриела от "Ергенът", кой не е чувал за нея (за жалост обаче не добро)?! Както зрителите я нарекоха "Кухата лейка", заради факта, че няма елементарни познания, дори що е то АЕЦ, днес тя буквално си хапе Д-то, че е влязла във формата.

Защото не само не спечели, а и си навлече две големи беди. Първата е, че така нареченият й годеник я заряза - уж заради майка си, но по-скоро от срам. А втората е, че никой не я иска. Не и за повече от забавление в рамките на една вечер. Това разкриха хора от обкръжението на момата от Сливница, прочута с големите си претенции.

Както помним, Габито твърдеше на всеослушание, че не харесвала мъже, които не са богати, красиви и с добро отношение към жените. Трябвало да я глезят подобно принцеса, щото видиш ли - така била свикнала.

"Няма по-голям смях от това?! Искала такъв, искала онакъв. Въпросът е какво тя може да предложи на един мъж, че да има претенции към него?! Реално нищо не може да им даде, освен канонада от глупости и някакво развлечение в леглото, но и там не е кой знае какво, поне доколкото сме чували", споделят източниците.

И добавят, че Габриела всячески се опитвала да си върне бившия Пухчо, който поне по екскурзии в чужбина я мъкнеше, но без успех. Човекът не искал и да я чува повече.