Пловдивската инфлуенсърка заяви още в началото на реалити формата, че има намерение да грабне сърцето на ергена и другите моми още от сега могат да напуснат, защото ги првъзхожда.

Габриела се представи като безработна от Пловдив, която непрекъснато се снима и не си мислете, че й е лесно. Напротив, все се чуди в каква поза да застане.

Габи от „Ергенът” най-изкуствената и скандална мома (Инфлуенсърката плаши с джуки и силиконов бюст – Снимки)

Тя призна, че има божествено тяло, макар, че не влиза във фитнес. Появят ли се излишни мазнини, бегом при доктора, който ще ги изсмуче. Явно е пристрастена към пластиките, а това се вижда от пръв поглед защото шокира с най-големи джуки и огромни силиконови гърди. Всички я заглеждат, най-вече злобните жени, които й завиждат.

Габи призна, че се надява мъжът до нея да е лудо влюбен, поне на 90% и непрекъснато да мисли какво да й подари и къде да я заведе.

Габи от „Ергенът” най-изкуствената и скандална мома (Инфлуенсърката плаши с джуки и силиконов бюст – Снимки) - Снимка 2

Само дето зрителите бяха ужасени от високото самочувствие и от силикона на инфлуенсърката. Казват, че им прилича на нещо средно между скумрия и чакал, която е опряла до ергенчето да я вземе. И се питат защо няма мъж, като всички се натискат за нея.

Габи от „Ергенът” най-изкуствената и скандална мома (Инфлуенсърката плаши с джуки и силиконов бюст – Снимки) - Снимка 3

В коментарите виждаме как й се подиграват и пишат, че прилича на чучело, пуснато от някоя магистрала.  Самочувствието обаче й е огромно и още веднага Габриела прикани другите участнички да си ходят, защото Евгени Генчев ще е за нея.

Негативни коментари получи и самия Евгени. Зрителите пишат, какъв е тазгодишния ерген, той е нисък, брадясал и неподстриган глупак, поне според тях.