Министърът на туризма, Зарица Динкова, се появи на траурния ден в община Царево, за среща с хотелиерите и обсъждане на последствията от трагичното бедствие. Вниманието на фоторепортерите обаче бе приковано от подбрания тоалет, който е изцяло несъвместим със ситуацията.

Министърът се появи с чисто нови бели ботуши, на които беше изтипосано слънчево лого на България, служещо за реклама на туризма. Този неуместен аутфит бе допълнен от секси и впит клин, тийн късо яке и небрежно прибрани дълги руси коси. Не липсваше и перфектен грим на лицето на Зарица. Целият този вид определено не съответстваше на тежката обстановка и обявения траур в памет на загиналите хора.

ФОТОБОМБА: Министър Зарица спасява Царево с бели ботушки и секси клинче

Вместо да обсъжда ситуацията с хотелиерите и засегнатите от бедствието, тя се занимаваше със спасяването на една малка костенурка, изплувала след бедствието.

ФОТОБОМБА: Министър Зарица спасява Царево с бели ботушки и секси клинче - Снимка 2

Зарица Динкова заяви, че се е срещнала с хора от туристическия сектор, но не влезе в подробности точно как нейните подчинени в министерството могат да помогнат.

ФОТОБОМБА: Министър Зарица спасява Царево с бели ботушки и секси клинче - Снимка 3

Брифингът й продължи само няколко минути, след което тя продължи да говори на костенурката с любов. В близост се оказа се, че и друга костенурка също е оцеляла и последвана от камерите на телевизиите, министърката се втурна да ги спасява в морето.

Облеклото й и спасяването на костенурките предизвикаха бурни коментари в социалната мрежа.

Източник: lupa.bg