Тони Дачева е притеснена за живота си

Фолк легендата  не може да намери лекарството, от което зависи живота й. От години първата дама на поп фолка страда от тежка форма на диабет.

„Притеснена съм за живота си. Лекарството за диабета, от който страдам, изчезна от аптеките“, бие тревога звездата.

 Песните, изпяла в годините са белязали живота на мнозина. Но с днешна дата певицата подозира, че лекарството за тази тежка болест стана кът, защото много от колежките й го използват, за да слабеят ударно. Според слуховете една от тези потребителки е колежката й Галена, която се стопи драстично. А мнозина от феновете са притеснени от външния й вид на половинката на Галин Вафлата, защото повече прилича на болна от анорексия.

 Тони Дачева се притеснява не толкова за себе си, колкото за малката си дъщеричка, която вече е във втори клас.

 След като се раздели с дългогодишната си тръпка Найден Милков, тя се реши да стане майка. С днешна дата блондинката е доволна, че има дете и се е разделила с гаджето си, за да изпита тръпката и сладостта на майчинството. По думите й с Найден имат нормални и приятелски отношения, но без желание и от двете страни да се съберат отново, и да заживеят под един покрив.

Признава, че Найден Милков още не е виждал момиченцето й. Но според клюката се радва на любовта на млад политик от Бургас. Той е с десетина години по-млад от нея, ерген, който приемал детето й като свое.