Преслава тайно се надява да мине пред олтара  с любимия си Павел Лазаров. Това се разбра след неин коментар в социалната мрежа. Гласовитката написа в профила на нейна колежка, че мечтае  да се облече  в булчинска премяна и да бъде булка, но разочаровано допълва, че на този етап брак не се предвижда. След като я запитаха кога ще надене на пръста си венчална халка и кога ще произнесе  „Да” на любимия си.

Добричлийката с най-впечатляващ глас сред изпълнителките на лекия жанр избягва да коментира какво се случва в семейството й с Павел и малката й дъщеря и защо бизнесмена до сега не й е предлагал брак и се дърпа от законно обвързване.

Чаровницата, която е любимка на куп фенове обаче сподели, че ако това някога се случи най-щастлива от цялото събитие ще е нейната невръстна щерка Паола. Която със сигурност ще бъде шаферка на сватбата, издокарана в бяла рокля като мама.

Не по-малко радостни ще са майката и бащата на Преси, които като нея мечтаят да оженят щерка си на пищно сватбено тържество. На възрастните хора им омръзнало им да им се подиграват, че Преслава и Павел не са законни съпрузи, а живеят само на семейни начала.