Борислав Иглев зарязал красивата Виктория Джумпарова, за да бъде с фолк певица! Той обаче се разочаровал от Вики още преди това!

Преди около два месеца цяла България видя огромното унижение на Виктория Джумпарова да бъде зарязана в ефир по време на "Къртицата 2: Разтърсване". Борислав Иглев изпрати послание до предаването, в което съобщи, че не иска вече да има нищо общо с фотомодела. Оказва се, че ММА боецът бързо е сменил Вики с фолк певица и затова така лесно прекратил взаимоотношенията си с Джумпарова.

От няколко месеца Боби и въпросното момиче се срещат и са много щастливи заедно, научи достоверен източник на Kliuki.bg. Още щом я зърнал, спортистът разбрал, че това е жената за него. В момента щастливите влюбени са близки и с друга известна двойка. Става въпрос за кръвния враг на Виктория Джумпарова - семейство Русеви. Четиримата често се събирали по заведения, като имали много общи теми на разговор.

[caption id="attachment_316353" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова била унизена от Борислав Иглев заради фолк певица Виктория Джумпарова била унизена от Борислав Иглев заради фолк певица[/caption]

Всъщност именно Русеви са другата причина, поради която Борислав Иглев унизи така грозно Вики в ефир. Оказва се, че думите на красавицата в "Къртицата" са били лъжа, за която тя получила солиден хонорар от предаването, пише Goreshto.net. ММА боецът научил за това от самата Виктория Джумпарова, която му споделила какви ще ги върши в шоуто. Боби много се разочаровал, че приятелката му се продава така и ще лъже за пари пред цяла България. В резултат на което решил да скъса с нея.

Разбира се, точно в този миг той среща красива фолк певица, която му дава сили да зареже Вики. Въпросното момиче все още не е сред известните певици и в момента прохожда в жанра. Името на хубавицата не се знае до момента, но е ясно, че е омагьосала Борислав Иглев дотам, че той да унизи брутално Виктория Джумпарова в ефир.