Хубавата фолк певица Роксана не признава, че е бременна, въпреки че цяла България разбра за това! Тя дори щяла да има близнаци!

Интересно решение е взела красивата Роксана. Ромската фолк певица упорито крие бременността си, научи Kliuki.bg. Преди дни тя напусна риалитито "Къртицата 2" под предлог, че  се е депресирала там и е започнала да се чувства ужасно, сякаш демони я обладали в предаването. Затова тя напусна шоуто, но каква изненада - фолк дивата бе пусната съвсем спокойно да го направи.

Всеки участник има договор с "Къртицата 2" и без основателна причина е много трудно някой да си тръгне. Красивата фолк певица от ромски произход обаче го направи и именно затова се завъртя слухът, че тя е бременна. Андрей и Иван нямат намерение да съдят Роксана, което потвърждава слуха, че тя действително е бременна.

[caption id="attachment_309281" align="alignright" width="300"]folk pewica Привлекателната фолк певица Роксана крие, че е бременна с близнаци[/caption]

Роксана обаче не иска да разкрива публично дали носи в утробата си бебе или не. Очевидци твърдят, че тя има всички симптоми на една бременна жена и точно заради това е напуснала "Къртицата". Неясното отношение на продуцентите пък потвърждава съмнението, че ромската фолк певица действително чака дете.

Всъщност обаче децата може и да са две. Роксана щяла да роди близнаци, пише Lifestyle.bg. Това били съобщили виден езотерик и нумеролог. Мистерията около тази фолк певица наистина е голяма. Дано скоро бъде напълно разгадана. Всички са убедени, че тя е бременна, но не разкрива от суеверие.

Роксана нашумя преди повече от две години с участието си в "Гласът на България", когато завърши на трето място. След това тя проби в "Пайнер" и сега е фолк певица, която най-вероятно ще роди близнаци след месеци. В момента хубавицата е доста щастлива със своята половинка, затова твърдението й за депресия е някак нелогично. Което пък от своя страна потвърждава, че хубавицата е бременна.