Мая Манолова отново се върна при бившия си мъж

Бившият депутат и лидер на партия отново се е събрала с бившия си мъж, митничаря Мирен в родния им град Кюстендил. Двамата се видели и щракнали на общо фото покрай зимните празници. До тях, повече от щастлива, била единствената им щерка Ралица с внучето Максим.

Дъщеря им веднага качила общото фото в социалните мрежи, а потребителите на нета се чудят какво се случва.

Финт: Мая Манолова пак пристана на първия си мъж? Какво се случва с брака й(Фото)

От снимката липсва настоящия, втори съпруг на Манолова, бившия военен министър Ангел Найденов. Любовната им история и последвалия брак се превърна в една от най-скандалните в политиката.

Потребители на нета се чудят какво се случва между тях. Преди известно време се появиха слухове, че бракът между Мая и Ангел нещо куца и двамата дори заживели разделени.

И въпреки че разводът с първия й мъж бе доста скандален, двамата с митничаря са заровили томахавките, се вижда от общото фото. Бившата омбудсманка  и митничаря се разведоха официално преди 13 години.

Но докато Мая Манолова се омъжи втори път, Милен си остана неженен и продължи да си живее в родния Кюстендил. Той заемаше ръководен пост в граничен пункт „Гюешево“, но вече не е на тази позиция.

Дъщеря им Ралица е близка и с двамата родители. Тя се омъжи на пищна церемония, в родния Кюстендил, през лятото на 2016 година за дългогодишния си годеник Мартин  и имат един син.Дълго време двамата с Ралица заемаха апетитни постове в държавната администрация.

Източник: Ретро