Филип Буков е сред най-популярните актьори в момента у нас, но истината е, че талантът му не е толкова голям. Ако беше нещо изключително, нямаше да го приемат в НАТФИЗ чак след третия опит.

„Две години поред се опитвах да вляза в НАТФИЗ, но ме късаха. Бях се отказал, когато разбрах, че Стефан Данаилов ще взима още един клас. Това ме мотивира пак да опитам и успях”, споделя Буков.

Той определя Ламбо като свой личен спасител, защото без НАТФИЗ сега можеше да не е жив. Филип е имал много бурни младежки години, когато е бил напрво отрепка и е живял изключително бурно.

„Никога не съм крил, че бях залитнал по наркотиците и алкохола по едно време. За нищо не ставах, правех само глупости. Един ден, след тежък запой, си казах „стига тоолова”, споделя актьорът.

Той изживя тежък „Сървайвър”, където без малко да умре. Сам се признава, че състоянието му е било много тежко. Отключил му се проблем със сърцето, който обаче преборил.

Буков може да изглежда сериозен мъж, но ни най-малко не е. Да се друсаш и напиваш всяка вечер, макар ио на младини, говори, че ангелът ти е слаб. Неслучайно още не е женен и няма сериозно гадже.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com