Неотдавна се контузи и на морето, докато почиваха, заедно с приятелката му Ива

Филип Буков – актьорът, който нашумя покрай сериала „Откраднат живот“, живее на високи обороти. Още от детска възраст се занимава с редица спортове – сноуборд, бокс, колоездене, кайт, мотоциклетизъм. Запален е по фитнеса от години. Благодарение на интензивното практикуване на тези спортове, Буков е преживял множество травми, които са изисквали сериозна лекарска, дори хирургическа намеса.

 

Неотдавна се контузи и на морето, където се опитваше да кара кайтсърф, докато почиваха, заедно с приятелката му Ива. Отървал се сравнително леко – със счупен нос и пръст. Поредицата от инциденти обаче го е направила хипохондрик и сега за най-малката болежка тича по доктори и изследвания.

 

Филип Буков призна, че е хипохондрик

 

Покрай спорта звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“, е решил да започне бизнес с хранителни добавки. Казва, че е пробвал всякакви, които обаче са или твърде скъпи, или не му харесват на вкус. Затова е търсил оптималния вариант, който да предлага.

 

Той успя да върне добрата си форма и пак да напомпа мускули, с което неизменно привлича женското внимание. Актьорът обаче е верен на половинката си Ива и през ум не му минава дори да кръшне настрани. Преди около месец показа в социалните мрежи красив пръстен на ръката на Ива и намекна, че е решил да направи голямата крачка в живота си и да се обвърже сериозно и официално.

Източник: Уикенд