Участието на Филип Буков в „Сървайвър“ се оказа прекалено кратко. Той остана в предаването само 3 седмици, тъй като не издържа физически на изпитанията.

В случая обаче звездата от „Татковци“ се показа като пълен глупак. Той избра „Сървайвър“ вместо „Ергенът“.

Миналото лято Буков беше първият избор на Нико Тупарев и Радо Тушев, но актьорът се направи на прекалено интелигентен за подобна сапунка и се впусна в приключението „Сървайвър“.

Оказа се обаче, че не е подготвен за такова приключение. След като напусна шоуто, прекара 3 дни в болница, мускулите му буквално се стопиха, а теглото му падна с 9 кг.

В „Ергенът“ щеше да похапва и пийва до насита, да се целува с различни жени и да разпуска във всеки един смисъл на думата.

Погледнато от този ъгъл, само мазохист би избрал „Сървайвър“ пред „Ергенът“. И в двете предавания се дава хонорар за участие, едва ли е голяма разликата, така че надали е до пари.

Буков просто се има за много над нещата и понеже „Ергенът“ има славата на пошло предаване, решил да се направи на интелигентен и да откаже. Грешката му обаче е жестока.

Според слуховете актьорът вече съжалявал за избора си и дори щял да поиска от продуцентите на „Ергенът“ да го включат в третия сезон.

Източник: Crimesbg.com