Филип Буков щеше да бъде главният герой в „Ергенът 2“, както се тиражираше преди половин година. Звездата от „Татковци“ обаче се е разминал с предаването заради собствената си визия.

Продуцентите на шоуто са поканили първоначално Буков за тази роля, но щом разбрали, че той е метросексуален, се отказали. Те се страхували, че подобен Ерген ще предизвика масови подигравки и негодувания у българския зрител, който все още е доста консервативен.

Филип действително е доста женствен, поне това се вижда от начина, по който се поддържа. Негова снимка в социалната мрежа стана хит в това отношение.

Актьорът бе гост в студиото на „Диема Спорт“ преди мач от Световното по футбол. Той дойде с оскубани вежди, гладко обръснат и зализана прическа, а по устните му някои се усъмниха, че има гланц. На всичкото отгоре каза, че не разбира нищо от футбол, а предпочита бойните контактни спортове.

Подигравките към Буков заваляха, като мнозина го определят като жена, заключена в мъжко тяло. Целият му стайлинг е повод за доста негативни коментари към него.

Всичко това е причината Нико Тупарев и Радо Тушев да се откажат от услугите на Филип Буков и да заложат на Евгени Генчев, който ходи с разрошена коса и е доста по-неглиже.

Виктор Стоянов, който изигра първия Ерген, също се поддържа усилено с фитнес, епилира се, но поне за лицето си не използва женски процедури като скубане на вежди. А и е по-едър от Буков, който е със слаба физика като цяло.

След като бил отрязан за „Ергенът 2“, актьорът навсякъде тръбял, че той се бил отказал, защото условията не му харесали. Истината обаче е друга.

Източник: Crimesbg.com