Актьорът Филип Аврамов вече не се притеснява да демонстрира открито любовта си със сценаристката Христина Димитрова, с която живеят под един покрив.

 

Преди двойката, които са свързани със спектакъла „Защо съм известен“, направиха поредната важна крачка като двойка. Екранният Костадин от сериала „Домашен арест“ и любимата му, кумуваха на сватбата на музиканта Калин Вельов и съпругата му Ирина Вълкова.

 

На кадрите от сватбата впечатление правят не само младоженците, а и кумовете – Филип и Христина, които сияят един до друг. Фактът, че кумуват заедно е достатъчно показателен за това колко сериозни са отношенията им. Напоследък актьорът и сценаристката не пропускат да засвидетелстват силните си чувства.

 

Филип Аврамов заживя с изгората си Христина Димитрова

На 9 септември, когато Аврамов отбеляза 49-ия си рожден ден, Христина му честити като не пропусна да изтъкне публично, че са сродни души. Припомняме, че двойката се запознаха по време на пандемията когато създадоха общия си проект – спектакълът „Защото съм известен“. Така и не става ясно дали любовта възниква по време на работата им или обратно, но е факт, че днес са здраво свързани и от двете.

 

Всъщност точно така се случи и в предишните две връзки на актьора – с колежката му Милена Спиридонова, от която е голямата му дъщеря Рая и с медицинската сестра и певица Севинч Ибрахим, с която имат дъщеря Ана.

Източник: Уикенд