Синът на Тони Стораро Фики яко е хлътнал

Но не по някоя манекенка или поредната гореща мацка, а по анаболни вещества. Които ваят плочки и фаянс по коремните му части и го правят като да излезе от списание за маниаци.

Явно „олимпийския глас” не е пристрастен към фитнеса и не може да чака толкова дълго, за да вае мускули бавно при спортуването.

[caption id="attachment_312967" align="alignright" width="187"]Фики здраво помпа мускули Фики здраво помпа мускули[/caption]

Според злите езици това се виждало с просто око, тъй като горната половина на тялото му е сякаш издялана от талантлив скулптор и прилича на трикрилен гардероб, а краката му са слаби.

По тях няма и следа от развита мускулатура, каквато се получава след яко потене над фитнес уредите в залите.

Баща му Тони Стораро е в паника. Певецът с кадифен глас се чуди как да откаже наследника си от вредните вещества, които извайват скорострелно тялото.

Но увреждат вътрешните органи. Най-пострадали от приема им е черния дроб, депото на организма. Фики обаче е луднал по най-новия писък на модерните хапчета. Сред тях най-вървежното е познато с прозвището метан.

Той се използва за помпане на мускули и ефекта му е най-бърз, но и поразиите му са скорострелни. То разбира се няма нищо общо с горивото, което се използва за автомобилите. Приликата е само в названието.

Манията на гласовития певец обаче няма да отшуми скоро и така бързо.

Талантливият младеж бе сред петимата изпълнители, които беше избран да пее на откриването на олимпийските игри в Лондон през 2012 година. Заради уникалните си умения и интерпретирането на песента на Майкъл Джексън Man in the mirror” българския поп певец получава невероятното предложение.

Фики е поканен да продължи образованието си в Кралската музикалната академия без приемен изпит.

Той обаче отказва и решава да остане в България и тук да развие кариерата си. Фики учи в момента учи поп и джаз пене в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. 19-годишният гласовитко се изявява на музикалната сцена и с именития си баща, както и с Галена.

Като всеки млад мъж, който е вкусил от славата и Фики желае да изглежда добре. Но дано да не е на всяка цена.