Фики Стораро и Гюлджан са женени вече доста години, имат и две дечица. Като съпруг певецът се държи прекрасно с любимата си, а е и всеотдаен баща. Фики не пропуска да вземе Гюлджан със себе си по тържества и официални събития като последното, на което дори поканиха на вечеря турската звезда Шевал Сам.

Ако гледаме отстрани, бракът им изглежда перфектен и няма нищо общо с браковете на повечето родни така наречени "звезди", които са поредица от скандали и изневери. Ще рече човек, че Гюлджан е сложила катинар под пояса на мъжа си и той не поглежда встрани. Е да, ама не е точно така...

Близки на фамилия Стораро разкриха, че още преди сватбата, свекърът Тони Стораро си е поговорил кротко и сговорно с бъдещата булка и обяснил как стоят нещата. А именно - ако иска да има дълъг и стабилен брак, Гюлджан не бива да пита мъжа си къде отива, кога ще се прибира и какво е правил.

Де факто, Стораро - баща е предал собствения си пример със съпругата си Вилдан. Изневерите на Тони са безкрайни и с коя ли не през годините, но той за нищо на света няма да се разведе и да развали семейството си. Това обяснил и на Гюлджан като я убедил, че на мъжете ангелите са слаби и дори Фики да й кръшне, това не значи, че не я обича и че му пука за другата.

При все, че самата Гюлджан е туркиня и е възпитавана по същия начин от дедите си, за нея не представлявало проблем да се съгласи. И, доколкото виждаме, го прави и до днес.

Източник: Crimesbg.com