Фики Стораро е просто бесен на предаването "Часът на Милен Цветков", което е наранило чувствата и егото му!

[caption id="attachment_341810" align="alignright" width="300"]Фики Стораро бесен на Милен Цветков Фики Стораро бесен на Милен Цветков[/caption]

Рискът на професията застигна Милен Цветков. Снощи той излъчи в предаването си пародия на песента на Фики Стораро, носеща името "Бум". Това обаче сериозно е разгневило сина на Тони Стораро. Младежът се засегнал дотам, че даже си позволявал пред приятели да отправя индиректно заплахи към тв водещия. Фикрет се кълнял, че журналистът ще съжалява горчиво за снощното си предаване, защото ще бъде пребит от бой, научи Kliuki.bg.

"Милен Цветков направи нещо ужасно. Той се подигра с моето творчество и затова оттук нататък трябва да бъде постоянно нащрек, защото мисля да го смажа." - заканвал се Фики Стораро.

Всъщност Даниел Петканов се подигра с младия певец, но Фикрет считал, че Милен Цветков трябва да си плати, защото е одобрил излъчването на пародията. Изпълнителят на "Бум" бил много ядосан и наранен, защото го засегнали точно в слабото място, а именно неговото творчество.

"Фики отдавна има комплекси, че не е добър колкото своя баща. Всяка критика я приема като забележка, а не трябва да бъде така. Когато видя пародията на песента му, просто полудя. Сякаш го обидиха смъртно. Дано не направи някаква глупост." - споделя приятелка на Фикрет Стораро.

Самата пародия на "Бум" е направена от потребител на интернет пространството, който я разпространи в Youtube. Фики Стораро обаче е бесен на Милен Цветков, защото неговото предаване е придало гласност на този случай и така той е бил публично унизен.

Нека припомним, че в "Часът на Милен Цветков" не за първи път се получават заплахи. Преди години Даниел Петканов бе заплашен по интернет с убийство. Тогава дори бе осигурена охрана на младия журналист, но не се стигна до нещо лошо. Очевидно в това предаване не си мерят приказките и затова често си патят.

Предоставяме ви нагледно гаврата с Фики Стораро!