Мара Отварачката и Фики Стораро ще влязат в шоуто!

След като бе на крачка от победата в “Като две капки вода” тази пролет, Фики Стораро може да блесне и в “Маскираният певец” от есента. Третото издание на шоуто в България се очаква от септември по Нова телевизия. Преговорите с бъдещите участници в него вече са в ход. [caption id="attachment_468369" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро и Мария влизат в шоуто на Халваджиян[/caption]

Стораро-младши е любимец на публиката, и на продуцента Маги Халваджиян. Той вече има една победа в “Капките” и едно второ място в следващия сезон, в който участваха звезди от предишни издания на предаването.

Двете влизания на Фики в шоуто в две поредни години значително вдигнаха рейтинга му, който поспадна, след като сексимволът се ожени през 2017 година. Вместо от загорели тийнейджърки сега фенската му маса се състои от разнородна публика, която го харесва не само заради външния му вид, но и заради неговия талант като певец. При други обстоятелства звездата вероятно би предпочел да ходи по участия в дискотеките и да прибира тлъсти хонорари. От есента обаче се очаква четвърта вълна на пандемията, която може за пореден път да затвори заведения и да го остави без работа. Участие в тв шоу, ако не друго, поне ще му гарантира сигурни доходи. Известно е, че артистите в предаването взимат по 1500 лева на концерт в “Маскираният певец”. Парите не са кой знае колко на фона на това, което Фики би изкарал по кръчмите, но са по-добре от нищо. Говори се, че след като се размина с победата в “Капките”, той бил обиден на продуцента. Но в положението, в което пандемията поставя всички родни музиканти, няма как да откаже отново да работи с него, пише вестник Уикенд. Фики е отличен имитатор и, стига да иска, може да скрие тембъра си така, че да не познаят гласа му. По-трудно ще бъде с прикриването на мощната му физика, с каквато малко родни звезди могат да се похвалят. Тази задача ще трябва да свърши костюмът, който ще измислят за него. В новия сезон се очаква още една фолк звезда. Това е Мария, известна още като Мара Отварачката. Миньончето бе спрягано за участие в изданието от миналото година, но уговорката се провалила в последния момент. Тогава тя точно бе обявила, че прекратява кариерата си на певица. Да се завърне на сцената броени седмици по-късно, би било знак за нестабилност в характера на фолк дивата.Сега обстоятелствата са различни. Тя уж се завърна на сцената, но се оказа, че няма желаещи да я гледат там. Тя не може да се похвали с почти никакви участия и доори мощната реклама, която си прави с прясната връзка с лихваря Мирослав Мерджанов, не върши работа. Появата в “Маскираният певец” обаче хем ще й донесе малко пари, хем може да повиши интереса към нея.