Фики Стораро изпадна в дълбока депресия

Най-младото и надеждно попълнение на чалга музиката Фики Стораро има огромен проблем. Младият Стораро не може да се докаже под завивките, а няма още двадесет години. Поради тази причина младокът не може да задържи гадже до себе си дълго време, обикаля упоритата клюка из гилдията. Причината за резила му като мъж били стероидите и анаболите, които мускулягата приемал нон-стоп, за да изглежда в страхотна форма. Перфектното му тяло обаче изиграло лоша шега на неговата мъжественост, пише HotArena.

Меракът му да изглежда умопомрачително му изяде главата, клатели глава неговите по-възрастни колеги, които предпочитали да бъдат перфектни между завивките ,отколкото да изглеждат като фитнес инструктори.

Причината е в химията, която сина на Човека-глас постоянно използвал, когато се потял над фитнес уредите. След което настъпила промяната. Имало дори дни, в които младият талант не успявал по никакъв начин да „вдигне самолета” или ако все пак чудото се случвало, той не знаел кога ще се съживи мъжкото му достойнство и точно какви ще ги свърши, за да не се изложи.

[caption id="attachment_335430" align="alignright" width="300"]Фики Стораро е пред дилема Фики Стораро е пред дилема[/caption]

Поради тази причина те се разделиха и с колежката си Теди Александрова, разкрива добре осведомен анонимен източник, разбра и Kluiki.bg. Фикрет, както е истинското име на поп фолк певеца стигнал до крайност с фолкаджийката, но след като се изложил, нещата се усложнили и двамата се разделили. Химията попречила на отношенията им и днес двамата се стремят поне да запазят приятелските си отношения, коментират ги техни колеги.

Фики Стораро бил на кръстопът. Баща му, Тони Стораро му поставил ултиматум да спре с изкуствените хапчета, които действат на здравето му. Той му заявил, че иска да е пълноценен мъж и да го дари с внуци.

Младата надежда на фолка обаче се страхувал, че ако спре с хапчетата ще изгуби релефа на мускулите си, които обожавал. Но и се колебаел над думите на родителя си, който го предупредил, че ако продължи с манията си може да си остане вечно сам.