Александра Богданска далеч не може да се оплаче от липсата на атрактивни оферти, при това не само от рекламодатели, а и от фенове. Някои от почитателите й дори я заливат с питанията си с еротични мисли, подплатени с обещания за тлъсти хонорари. Очевидно обаче всичко това не предизвиква интереса на манекенката, която се изявява и като инфлуенсър, след като не е отговорила утвърдително на никого от фетишистите, които са й писали.

 

Сред най-честите искания от тяхна страна били моделката да им прати снимки на краката си. Така и не става ясно дали са искали по-специфични кадри, или пък са били поблазнени от мисълта, че ще се снима специално за тях, предвид факта, че в профила й в Инстаграм, могат да бъдат открити редица нейни фотоси, акцентиращи именно върху идеалните й мерки.

 

Сред най-странните предложения, които Богданска е получавала, е това да се раздели с чорапите си, за което маниакът обещал хилядарка. Вероятно изискването е било да ги носи поне няколко часа, преди да му ги изпрати, но Алекс избягва да влиза в детайли, когато разказва тази случка.

 

Макар всички тези оферти да са доста странни, тя нито се изненадва, нито пък се възмущава, когато ги получава. Все пак е чувала какво ли не от плеймейтки – например знаела, че има фетишисти, предлагащи заплащане, ако девойките им изпратят носените си бикини. Разбира се не липсват и доста снимки на представители на силния пол, на които са, както майка ги е родила.

Източник: Уикенд