Как е възможно това, след толкова години в този бранш и толкова много почитатели, които ти вярват?! Скандалът, избухнал с Емилия, е огромен, а много от феновете й пишат откровено, че се чувстват отвратени и предадени.

Причината ли - опашата лъжа от страна на певицата затова, че графикът й за лятото е запълнен при все, че все повече хора подозират, че той е съвършено празен.

Лъжата издаде самата Емилия, която реши да си покаже публично пълния график за този месец и първата половина на септември. И то показа пълен до откат. Само чее... само че от всички обявени от нея изяви, повечето се водят като "частни партита", без да е упоменат дори градът.

За сравнение ще обясним на Еми, че нейните колежки винаги обявяват в кой град имат частно парти, нищо, че не е масовка в дискотека. Жената на Жорж Башур обаче не го прави, пише само частно парти.

И малоумните знаят, че това е номер, с който от време оно, творците без участия и покани рекламират сами себе си, за да се види колко, аджеба, са ангажирани. Защото ако към теб личи спад на интереса, то и малкото, които те канят сега, ще спрат да го правят.

"Тъпо е, лъже като каруцарка. Толкова ли не може да си признае и да си гледа лятото с мъжа си?! Да не са бедни?!", коментират в нета.