Любовта наистина е сляпа

Поне такава се оказа тя за известната певица Анелия. Доскоро тя дори се фукаше, че е силна жена и затова не може да си намери подходящ мъж.

„Но голям залък лапни, голяма дума не казвай“, гласи друга наша поговорка. Защото силната и красива Анелия буквално се срина след раздялата с бившия си годеник Любомир Захаринов.

Двамата се парясаха през февруари, като преди това Анелия заживя с него под един покрив. Той бе и единственият мъж, с когото поп фолк звездата се показваше по мрежата, след брака си с Коко Динев, от когото има и единствената си дъщеря.

Феновете й обаче са силно обезпокоени от последната реакция на поп фолк дивата. Тя пусна снимка , под която написа: „Къде си? Добре ли си без мен? Аз не спирам да мисля за теб и да разговарям със снимката ти…“.

И всеки е наясно, за кого става дума. И докато Анелия е изпаднала в депресия и не спира да страда, „въпросния“ прави това, което винаги е правил-кръчми, запои и различни жени, доверяват източници.

„Е, заслужава ли си заради такъв коцкар да страдаш? По-добре, че си се отървала рано. Та ти си красивата и известната, доскоро никой не знаеше, че Любомир Захаринов дори съществува“, не спират да повдигат духа на изпълнителката в мрежата.

 Източник: Crimesbg.com