Хиляди фенове изпаднаха в несвяст и леят горчиви сълзи след новината за края на любимката им Джена. Знаем, че тя е на поп фолк сцената от доста години и има своите върли привърженици. Самата мисъл, че може да не я видят повече, ги кара да настръхват и да леят прочувствени, но и гневни коментари в нета...

Бързаме да уточним, че краят на Джена е край само на музикалната й кариера у нас. За щастие певицата си е съвсем добре, млада и здрава е и се радва на семейството си с Атанас Стоев от Канарите. Тя обаче била решена да направи огромна стъпка в живота си, която да преобърне изцяло ежедневието й.

Чисто и просто Джена и Наско Стоев ще емигрират. И те, подобно на Зуека и още куп родни известни личности, са решили, че им се живее извън пределите на държавата, в която всичко в момента е хаос. Най-важното е образованието на децата, които ще се развиват много по-добре навън, смята певицата.

Джена е влюбена в Лондон и отдавна се кани да заживее там. "Тук има някаква магия, не знам каква е и защо ми действа така, но я има. И с всяко следващо посещение на Лондон, все по-силно ми се иска да остана. Искам да живея тук, край Темза, край всички тези кътчета, улички и сгради, до които, може би, съм се докосвала и в предишен живот", казва певицата.

Тя се кани да се изнесе със семейството си след няколко месеца, но обещава да се връща у нас поне веднъж-два пъти годишно.

Източник: Crimesbg.com