Феновете на легендарния Михаел Шумахер в екстаз

Седемкратният световен шампион на „Формула 1“ ще присъства на сватбата на дъщеря си.Това съобщава в  публикация Corriere della Sera. Според изданието Шуми може би ще бъде на тържеството, а това ще е първата му светска изява след инцидента.

Дъщерята на Михаел Шумахер,  26-годишната Джина-Мария Шумахер и нейният приятел Иън Бетке, с година по-голям, ще скрепят любовта си с подписи. Изданието информира, че сватбата ще се състои в имението на семейството в Майорка, на стойност 120 милиона евро.

Но по какъв начин ще се осъществи присъствието на таткото е въпрос, който буни духовете на феновете на легендата на „Формула 1“.

Още повече, че състоянието на Шуми не се е променило. Той претърпя инцидент със ски на френския курорт Мерибел на 29 декември 2013 година. При падането си удари главата в скала и изпадна в кома.

Легендарният състезател, често наричан „Червения барон“ , спечелил безброй титли и състезания, все още не е излезнал от кома. Това смятат мнозина и не вярват, че това се е случило през 2014 година, когато той е преместен в дома си. Но надеждата не напуска тези, които имат Шуми за жива икона.

През 2021г.  съпругата и синът му потвърдиха, че Михаел Шумахер не е способен на самостоятелни движения и нормална комуникация. Досега ,за лечението му, семейството е похарчило над 20 милиона евро.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com