Владо Зомбори бе изненадата и звездата в последния сезон на „Като две капки вода“

Пеещият актьор отвя певци с дългогодишна кариера зад гърба си и стана безапелационния победител. Той се закичи с призовото място в едно от най-рейтинговото предаване на Би Ти Ви.

Самият той призна, че може да си блестящ талант, да играеш с години на театралната сцена, но зрителя да не те познава. Но „изгрееш“ ли по телевизията, нещата се обръщат, дори да имаш лоша реклама.

Е, така се случи и с него, сега всеки знае кой е Владимир Зомбори.

Само че както медалът има две страни, така и славата на младия актьор му изигра лоша шега. Защото и той се продаде на халтурата.

„Защо бе, Владо, защо и ти? Продаде се на халтурата! Не е добре един млад актьор, още неукрепнал на театралната сцена, да се хлъзне по лекото, мекото и доходното. Просто си проиграваш таланта и понякога нещата са необратими“, скочиха му феновете, след като разбраха с какво се захваща.

А то е, че става един от ко-водещите на музикалното шоу „Гласът на България“ наесен, заедно с колежката си Боряна Братоева.

По думите му, новото му амплоа му допада, защото ще е близо до любимата музика, а и ще се среща с интересни хора.

„Ще се чувствам абсолютно на мястото си в това шоу“, доволен е актьора. Само че феновете не са съгласни и коментират, че новата му работа не е за хвалба за таланта, който притежава.

Източник: Ретро, Crimesbg.com