Преслава се е сдухала тотално

Топ певицата на „Пайнер” Преслава не е на себе си. Нищо общо от красивото момиче от Добрич, което стартира кариерата си на поп фолк певица. Нейният външен вид е плашещ и никакви изкуствени неща не могат да го скрият, бият тревога най-близките й. Защото вече от километри си личи, че певицата катастрофално губи коса. Дори и екстеншъните и бухналите прически не могат да прикрият галопиращата плешивина на 30 годишната певица.

Гръдната й обиколка също е значително спаружена, пише HotArena. Знойните й форми, които преди предизвикваха масова възхита, особено сред мъжките й фенове днес будят само горчиво съжаление. Дори и изкуствените подплънки, с които се стреми да докара някаква стара слава и привлекателност на горния си етаж не успяват да прикрият ужасяващата картина.

[caption id="attachment_341647" align="alignright" width="300"]Феновете са силно притеснени за Преслава Феновете са силно притеснени за Преслава[/caption]

Близките на Преслава са силно притеснени от това, което става с една от най-тиражираните певици на музиката от лекия жанр. Според някои от феновете й причината за нездравословния вид на любимката им – отпусната кожа, нездрав цвят на лицето, плашеща слабост са резултат от екстремалните диети, на които се подложи фолкаджийката.

Преди известно време Преслава имаше почти двойно тегло и пищна фасада , а от днес е fстанала само една анорексична на вид визия, припомня Kluiki.bg. И почти ежедневното й прекаляване с чашката. Между впрочем някои от пороците гласовитката научи покрай съжителството си с бившото си гадже Жоро Малката Бирма.

Тези, които преди са познавали Преслава твърдят, че тя е била скромно и обрано девойче, но любовта й с милионерския наследник и славата са я докарали до това дередже. Други пък предполагат, че поп фолк дивата е достигнала до този хал заради любовната мъка, която все още изпитва към Георги Станоев. Любовта им е необяснима, взривоопасна, пълна с ексцентрични трусове, но двамата все още силно се обичат. Въпреки номерата, които непрекъснато си правят, твърдят близки до странната двойка.