Припомняме, че когато се подложи за пръв път на ринопластика през 2019г. Преслава отнесе доста критика. Носът и тогава няма нищо общо с това, което виждаме в момента.

С всяка изминала година носа на изпълнителката се смалява все повече. Тя все повече започва да прилича на Майкъл Джексън. Феновете са убедени, че се подлага на корекции, но това не е задължително.

Оказва се, че след като носът е опериран продължава да се трансформира в продължение на няколко години. Месеци след ринопластиката той може да изглежда по един начин, а година по-късно – коренно различно. Допълнителна роля изиграват фактори като отслабване, състаряване, лифтинг и други.

Последната година Преслава  буквално се стопи, а лицето й прилича на топлийка. Освен това, в поп фолк средите се носи упорит слух, че след рязкото отслабване, лицето на Преслава се сбръчкало ужасно и изпълнителката се подложила на спешен лифтинг.

Хирурзите обаче толкова драстично опънали кожата на лицето й, че гърлата не само не можела да се усмихне, но и върхът на носа й се смалил и станал нестабилен. Ако продължава така, Преслава наистина може да остане без нос, каквато беше съдбата на Майкъл Джексън.

Източник: plovdiv24.com