Феновете на най-вървежната поп фолк изпълнителка Галена са в потрес

Една от най-любимите чалга изпълнителки Галена май окончателно ще загърби лекия жанр. Това Галина Ганчев, както е истинското име на звездата на „Пайнер” твърдо е обещала пред тази, която я е родила.

„Певица на годината 2013” не взела лесно това решение. Изпълнителката на „Ангел по душа, дявол по сърце” го е направила след дълги и настойчиви разговори със своята родителка.

[caption id="attachment_312309" align="alignright" width="300"]Галена май дава гръб на чалгата Галена май дава гръб на чалгата[/caption]

Тя я посъветвала да се отдаде на фолклорното пеене, където клюките и подмятанията, както и разнищването на личния й живот далеч не е така поставено на показ, както в чалга средите.

За своите 28 години Галена е носителка на куп престижни награди, а любовта на публиката е неподправена и искрена. В добавка родената в Смядово поп фолк певица има многобройни и успешни участия в редица телевизионни и музикални формати.

Те най-убедително и красноречиво говорят, че младата надежда на „Пайнер” е изключително тачена и предпочитана.

Родителката поставила и като убедителен довод сина й Стефан, който не трябва да се срамува, а да се гордее със своята майка. Особено потресе била майката на Галена след изключително горещите сцени от видеото с ваната, сътворено през 2007 година.

Искрено възмутена била и от съвместния й клип с Андреа в „Страст на кристали”, където двете разкриват една трудно преглъщана от по-възрастното поколение нагорещена близост между две жени.

Чаровната брюнетка останала обезоръжена срещу толкова много доводи. А и като разоръжаващ фактор майка й поставила малкия и син Стефан, който не трябвало да се срамува от Галена.

Като послушна дъщеря чаровната брюнетка обещала на стресната си майка да й подари едни по-спокойни старини.

Майката на Галена виждала наследницата си много по-успешна като народна певица, отколкото като икона на чалга индустрията.

Освен това родителката не можела да преглътне злобните подмятания на свои приятелки и съгражданки за заради нецензурното поведение на дъщеря си от участията по нощни клубове и на клиповете й.

Затова и щерка й обещала да сътвори един албум, изцяло съдържащ народни песни, с които да достави радост на своята майка.

Галена обожавала родителката си. Двете били много привързани една към друга и палавата чаровница държала на оценката и мнението на своята родителка.

http://youtu.be/wxzb3oWVDT4