Злати може и да прави доста гафове, но не заслужава това!

Незаслужена обида и подигравка се стовари върху главата на Златка Димитрова и вбеси феновете й. Защото Злати може да е правила и вероятно ще продължи да прави гафове, но определено не заслужава това. Не и когато изглежда наистина чудесно.

Повод за гнева на почитателите й бе последната фотосесия на Злати, която бе тотално очернена в жълтите медии, а самата Злати бе сравнена с мъж. Колко противно!... Тонове се изписаха за това как визията на Димитрова ставала все по-мъжествена, а ръцете и краката й вече изобщо не приличали на дамски.

[caption id="attachment_309269" align="alignright" width="236"]Злати не заслужава подобни гаври, гневят се феновете й Злати не заслужава подобни гаври, гневят се феновете й[/caption]

Е да, ама това хич не е така, възроптаха феновете й. И наистина, ако човек се вгледа в снимките от стилната фотосесия, ще види, че в нея първо - няма нищо неприлично и скандално и второ - Злати изглежда по-нежна и по-красива отвсякога.

"Спрете да пишете глупости за хора, на които и на кутрето не може да стъпите! Какво ви е направила Злати този път? Не е ли достатъчно, че дава толкова средства и усилия, за да помага на болни и нещастни хора?! Или вие въздигате в култ само лигли и нагли кифли като онези, за които всеки ден пишете оди на възхвала", насолиха драскачите почитатели на Злати Димитрова.

[caption id="attachment_309270" align="alignleft" width="290"]Въпросната фотосесия, заради която унижиха Злати Въпросната фотосесия, заради която унижиха Злати[/caption]

Някои от тях призоваха и за още по-коректно отношение към нея сега, когато има голяма вероятност тя да е бременна с първото си дете. Както вече стана ясно, този уикенд водещи по ТВ7 лично я заподозряха заради понаедрелите й форми и широки дрехи и предположиха, че любимият й Миро най-после й е направил най-уникалния и мечтан подарък.