Славин Славчев е станал жертва на подигравка от страна на екипа на X Factor?!

Мнозина от феновете на X Factor са на мнение, че предаването се е изгаврило със Славин Славчев. Младежът от Варна снощи изпълни великия хит на легендарната рок-група "Куин" I want to break free, но го направи, имитирайки официалния видеоклип, в който Фреди Меркюри е облечен като жена и чисти с прахосмукачка. Това е подразнило доста почитатели на Славин, които определят действията на шоуто спрямо него за истинска подигравка, научи Kliuki.bg.

"Изгавриха се с най-добрия участник в X Factor. Как можаха да го направят жена?! Ок, такъв е оригиналният клип, но нали уж трябва да се бяга от оригинала или за видеата не важи?! Шоуто си прави каквото поиска с участниците и това е ужасно." - пише в социалната мрежа възмутен зрител.

[caption id="attachment_334283" align="alignright" width="300" class=" "]X Factor се подигра със Славин Славчев X Factor се подигра със Славин Славчев[/caption]

Славин Славчев е считан за бъдещия шампион на X Factor не само заради огромния талант, който показва при всеки един концерт на живо, но и заради любовта на хората, която се забелязва към него. В момента той е единственият настоящ участник в шоуто, който все още нито веднъж не е попадал на елиминации. Това говори красноречиво, че зрителите го харесват. Може би затова трудно приеха образа му на жена.

"Много харесвам Славин, той ще спечели, убеден съм, но не успя ли да откаже това, което го накараха да направи?! Не смятам, че участниците са длъжни да изпълняват всичко, което им се казва. Трябва да има малко свой стил, иначе се получава едно обезличаване." - пише друг фен на X Factor.

От музикалното предаване обаче отдавна са доказали, че поставят състезателите в свои рамки и не им дават импровизация. Всичко, освен пеенето, в представянето на участниците е режисирано от другиго. Това прави лошо впечатление, но няма мърдане от тези рамки, защото иначе рискуваш да отпаднеш от шоуто на мига.