Емрах Стораро продължава да „мачка“ безапелационно закона!

По-малкият син на Тони Стораро не може да се похвали със стабилна кариера на певец, както татко си и по-големия си брат Фики. Затова не спира да привлича вниманието, като демонстрира какво лошо момче е.

След като се изцепи в „Денсинг старс“ и награби да целува треньорката си, която остана в ступор от своеволията му, той продължава с гафовете. Като джигит!

Добре че досега Емрах не е предизвикал катастрофа или отнел човешки живот, но това ли трябва са се случи, за да спрат контролните органи хулигана, питат бесни феновете.

Преди дни Стораро-младши отново показа, че е недосегаем за закона  и се изгаври, за кой ли път, с патрулиращите полицаи на пътя.

Той превърна участъка от магистрала „Хемус“ край Шумен на писта от Формула 1, като фучеше с лъскавото си возило, с рекордните 300 километра в час. На всичкото отгоре, издънката на рода Стораро, показа видео в мрежата, за доказателство.

За оправдание на КАТ, които още не са го пипнали, вероятно Емрах Стораро има устройство, което му показва къде са пътните полицаи и радарите.

Другата „хитрина“, която използва, за да не го хванат досега е, че се прави на джигит по тъмни доби.

За подобно своеволие се отнема шофьорската книжка и се плаща глоба в хиляди левове, припомнят експерти.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com