Ергенът Алек се оказа пълен мухльо

Дали Алек е бизнесмен, се чудят хората още със старта на третия сезон на любовното риалити. Той не спираше да целува всички моми, сякаш жена не е виждал или верен на правилото „колкото повече, толкова повече“.

И като един обигран коцкар не спря да говори високопарни думи на всяка една от кандидатките, каквито искаха да чуят.

Заради което, разбираемо, Алек Младенов се превърна в най-желания ерген. А момите не спряха да се боричкат за неговото внимание и от инфантилното му поведение, „да не обиди никоя, като я отведе на индивидуална среща и я нацелува страстно“.

Претендентките за сърцето му водеха непрекъснати битки помежду си, говореха грозни думи зад гърба си и си нанасяха удари под кръста, за да се харесат на глезения Алек.

Оказа се, че Алек е мамино синче, дундуркано и неориентирано заради властната си майка, която вероятно му избира всичко, от гащите, маратонките, дрехите, до гаджетата

А ако маминка, която се оказа лекар, а се показа облечена и с манталитет на селска клюкарка, не одобри момите послушкото Алек ги зарязва като „барани яйца“ и припка при маминка да го погали нежно по главицата.

До края на шоуто той „поддържаше огъня“ на двете финалистки-Магдалена Томова и Надежда Вишева. Успя, за пореден път да ги заведе на спиращи дъха места,

да се държи отново като джентълмен, като преди това се съгласи с мнението на „свекървището“, че и двете не стават за негови гаджета, защото са „твърде големи, опитни, едната дори си има ремарке и ще го направят нещастен“, по думите на майката.

И той постъпи, както се очакваше от един недорасляк-заряза и двете, като им го съобщи с видео изтърканото извинение, “че те се перфектни, а той е страхливец“. Да,у такъв е и жалко за мъжете, възпитани и действащи по този подъл начин.

Източник: Crimesbg.com